Pabo Wiscat boeken en boek LKT rekenen

Ben je op zoek naar Wiscat boeken om perfect voorbereid te zijn op de Wiscat? Of zoek je een oefenboek voor de LKT rekenen-wiskunde?
Hier vind je een overzicht van alle PABO-boeken.

Met succes gebruikt door PABO-studenten van :

Boek Wiscat oefentoetsen

Wil jij slagen voor de Wiscat toets? Dan is het belangrijk dat je de theorie van basis sommen beheerst en je rekenvaardigheden traint. Maar bij het maken van Wiscat oefentoetsen, weet je pas écht hoe je ervoor staat!

In het boek ‘WISCAT oefentoetsen’ kun je 5 complete oefentoetsen maken met elk 55 vragen. Zo oefen je alle onderdelen van de Wiscat toets. Je kunt oefenen op drie niveaus, aangegeven met sterren. Zo kun je oefenen op jouw niveau. De antwoorden staan achter in het boek met daarbij een heldere uitleg.

In dit oefentoetsen boek kun je de unieke WISCAT-Check® doen. Je ziet dan per toets jouw score op de rekentoets. Als BONUS vind je in dit boek handige rekenschema's en slimme stappenplannen voor het maken van Wiscat vragen.

Dit boek is GEEN theorieboek of werkboek. Het is een boek met Wiscat oefentoetsen, die lijken op de ECHTE Wiscat toets. Oefen met 275 Wiscat rekenvragen om je voor te bereiden op de Cito Wiscat toets.

Door het maken van deze oefentoetsen, ben jij straks goed voorbereid op de Wiscat toets.
Bestel nu dit boek voor maar € 25,95.

Zo haal je WISCAT!

Wiscat Werkboek en Theorie

meest complete Wiscat boek van NL!

Met het 'WISCAT Theorie en Werkboek' heb je twee boeken in één. Met alle THEORIE die je voor de Wiscat nodig hebt en 500 OEFENSOMMEN. Samen in 1 boek met meer dan 180 pagina’s! Met dit meest complete Wiscat boek van Nederland ga je je perfect voorbereiden op de Wiscat toets.

Wil jij slagen voor de Wiscat? Dan is het belangrijk dat je de theorie van de Wiscat stof kent en je Wiscat sommen oefent. Het complete Wiscat Theorie- en Werkboek gaat je helpen met de voorbereiding op de Wiscat Pabo toets. Dit is een 2-in-1 Wiscat boek: een THEORIE- en WERKBOEK in een, met maar liefst 500 sommen! Zo kun je met 1 boek alles leren en oefenen voor de Wiscat.

In het boek 'WISCAT Theorie- en Werkboek' leer je alle Wiscat stof kennen. Per rekenonderdeel wordt de theorie van de Wiscat toets helder uitgelegd. Daarbij zie je voorbeeldsommen met stap-voor-stap uitleg. Alle rekenonderdelen van de Wiscat worden duidelijk uitgelegd. Je leert slim en snel rekenen met de handige rekenschema's, slimme stappenplannen en tips voor het maken van Wiscat opgaven.

In dit Wiscat boek kun je meer dan 500 sommen oefenen op drie moeilijkheidsniveaus, aangegeven met sterren. Zo oefen je op jouw niveau. Alle antwoorden staan in het boek met heldere uitleg. Zo leer je van de antwoord-uitleg op alle rekenonderdelen van de Wiscat.

Naast alle oefensommen kun je per rekenonderdeel in het boek een Wiscat Mini-toets maken met 20 sommen. Bijvoorbeeld op breuken, meten of kansberekening. Daarna zie je per toets jouw Wiscat score met de unieke Wiscat-CHECK®. Zo weet je of je dat rekenonderdeel van de Wiscat voldoende beheerst. Daarbij krijg je advies en tips om je Wiscat score te verbeteren.

Door het leren van de theorie en het maken van oefensommen uit dit boek, leer je alle rekenvaardigheden voor de Wiscat.
Bestel nu dit complete theorie- en werkboek voor maar € 34,95.

Zo haal je WISCAT!

Boek TOP 50 Meest gemaakte WISCAT fouten

Van fouten kun je leren. En fouten wil je op de Wiscat toets natuurlijk zo veel mogelijk voorkomen. Dat is het uitgangspunt van het boek
‘Top 50 meest gemaakte fouten op de Wiscat’.

Hoe fijn is het dat je inzicht krijgt in de meest gemaakte fouten op de Wiscat? De lijst is samengesteld met sommen over alle rekenonderdelen van de Wiscat. Van breuken, tot decimalen en van meten tot kansberekening.

In het boek vind je 50 Wiscat sommen, die heel vaak fout gaan bij Pabo-studenten. Daarvan kun je veel leren. Herken jij waar de Wiscat som fout gaat? Maak jij dezelfde fout als andere studenten?

Je ziet per som de misberekening, die het vaakst door Pabo-studenten wordt gegeven. Daaronder staat het GOEDE antwoord met heldere uitleg. Zo weet jij hoe je deze som stap-voor-stap goed kunt oplossen. Bovendien wordt bij iedere som een rekentip gegeven. Zo kun je slim leren van de fouten van anderen. En voorkom je deze fouten op de echte Wiscat toets.

Maak deze Wiscat sommen eerst zelf en kijk of jij wél het juiste antwoord geeft. Dat geeft inzicht in hoe je ervoor staat. En zo kun je leren van je eigen fouten!

Heb je binnenkort de Cito-rekentoets? Leer waar het mis kan gaan. Hiermee kun je de meest gemaakte fouten in rekenen voor de Wiscat voorkomen!

Nu voor slechts € 15,95.

Zo haal je WISCAT!

Kennisbasis rekenen

hét Pabo oefentoetsen boek voor de LKT

Wil jij goed voorbereid zijn op de Kennistoets rekenen-wiskunde van de Pabo? Ga dan oefenen met voorbeeld toetsen.

Bestel nu het handige boek 'Kennisbasis rekenen-wiskunde Oefentoetsen'.
Daarin staan 5 complete oefentoetsen met elk 66 vragen. Zo oefen je alle onderdelen van de LKT.

Alle antwoorden met heldere uitleg staan achter in het boek. Er worden ook meerdere rekenmanieren uitgelegd.

Ook kun je de unieke REKEN-Check® doen. Dan zie je voor elke toets jouw scores. Zo ontdek je wat goed gaat en aan welk rekenonderdeel je nog verder moet werken.

Als BONUS vind je in het boek handige rekenschema's, slimme stappenplannen voor sommen en oefentips.

Ga oefentoetsen maken voor de kennistoets rekenen-wiskunde. Dan ben je goed voorbereid.

Zo haal je de LKT rekenen-wiskunde!

 

Wiscat boeken