Wiscat bijles online

Zoek je Wiscat bijles online? Dat is een goed idee als je de rekentoets Pabo moeilijk vindt.

De Wiscat-toets wordt door veel Pabo- studenten onderschat. Het is een rekentoets waarin veel rekenvaardigheden van belang zijn. Bij veel Pabo-studenten zijn die vaardigheden weggezakt. Daarnaast vinden studenten het vaak lastig om de echte som uit een verhaaltjessom te halen.

Als je dit herkent, dan is is Wiscat bijles online een goed idee.

Wiscat bijles: online training of zelf?

Doe je binnenkort de Wiscat? En ben je op zoek naar een passende voorbereiding?
Je kunt kiezen uit 2 mogelijkheden:

- Wiscat bijles online zelf:
Leer jij het liefst in je eigen tempo en in alle rust? Dan is zelfstudie een goed keuze.
Dat kan met de Wiscat Academy®. Daarin vind je alles wat je nodig hebt om je perfect voor te bereiden op de Pabo-Wiscat rekentoets van Cito.
In de Wiscat Academy® ga je jezelf trainen: theorie leren, Wiscat sommen oefenen, oefentoetsen maken en nog veel meer.

- Wiscat bijles online training:
Krijg je alle stof het liefst uitgelegd? En vind je het fijn om al jouw vragen direct te kunnen stellen?
Dan is een Wiscat training iets voor jou. Dat kan online en ook op locatie.

Wiscat bijles online: zelf leren

Niet alle onderdelen van de Wiscat-toets zijn even makkelijk. Vaak zijn hoofdrekenen, breuken en het metriek stelsel lastige onderdelen. Dit kun je allemaal zelf trainen, met de Wiscat Academy®.

De Wiscat Academy® is als volgt opgebouwd:

 1. Theorie:
  Alle theorie wordt stap voor stap uitgelegd in meer dan 50 video's.
 2. Sommen oefenen:Je kunt onbeperkt sommen oefenen. Bij elk antwoord krijg je een stap-voor-stap uitleg.
 3. Test jezelf: Ontdek of je de Wiscat onderdelen beheerst. Daarvoor zijn er 

Vind jij de Wiscat toets moeilijk? Ben je al een keer gezakt? Of ben je zij-instromer? Dan kan de Wiscat Academy® voor jou een perfecte oplossing zijn. 

Ontdek Wiscat Academy®

Wiscat bijles online training 

Complete training, kleine groep
Wiscatoefenen.nl biedt een complete Wiscat training in een kleine groep. Alle rekenonderdelen die je moet kennen voor de Wiscat worden uitgelegd. De training wordt gegeven door een Wiscat-expert.

Wat uniek is en een groot voordeel: deze Wiscat training wordt gegeven aan een kleine groep deelnemers.

Kies je voor een online training? Dan zijn het maximaal 3 of 4 deelnemers! 

Kies je voor een training op locatie, dan zijn het maximaal 6 of 7 deelnemers. Op locatie zijn er altijd 2 Wiscat trainers aanwezig!

Het voordeel voor jou is, dat je veel persoonlijke aandacht krijgt. Ook is er genoeg tijd voor jouw vragen. Deze trainingen zijn populair en raken snel vol.

Meer over de Wiscat training

Opzet online bijles

De online WISCAT bijles gaat via een Zoom-verbinding.
Alle theorie wordt behandeld en ook vaardigheden. Denk o.a. aan:

  • Hoofdrekenen
  • Trainen van basisvaardigheden: som, min, keer, delen
  • Breuken, procenten en decimalen
  • Meten en meetkunde
  • Informatieverwerking
  • Kansberekening
  • Trainen van vaardigheden (plannen en het leren leren)
  • Voorbereiden en trainen van de Wiscat toets (op tijd)

De theorie wordt begrijpelijk uitgelegd en er is veel mogelijkheid om te oefenen met sommen uit het speciale trainingsboek. Stap voor stap lopen we opdrachten door, zodat je steeds beter snapt hoe het werkt.

Reviews Wiscat bijles online

Sanaa
Sanaa
Ik heb een hele fijn training gehad. De boeken hebben mij enorm geholpen! Een daardoor een prachtige Wiscat score gehaald !
caitlin de haan
caitlin de haan
Ik heb de wiscat training gevolgd en ben super tevreden. Alle onderdelen worden behandeld en leggen het op een fijne manier uit. Dankzij de training heb ik de wiscat gehaald! Het is zeker aan te raden
Danique Visser
Danique Visser
Ik heb 3 weken voor mijn wiscat toets de training bij Julia en Barbara gevolgd. De dag was heel fijn ingedeeld. Het leek een lange dag te worden die zo voorbij vloog. Elk onderdeel werd heel rustig en duidelijk verteld. Daarna een stuk zelfoefenen. Erg fijn! Ik zou de training zeker aanraden als jij wat zekerheid voor de wiscat wilt. Het heeft mij onwijs geholpen!
je Schaper
je Schaper
Ik heb meegedaan aan de Wiscat cursus op locatie. Ik heb deze dag als mega fijn ervaren. Alle hoofdstukken die voorbij kunnen komen op de toets worden behandeld volgens een vaste en fijne structuur. Zeker aan te raden!
Noa Pijl
Noa Pijl
Ik heb een training gevolgd en heb er echt veel aan gehad. Mede dankzij de training heb ik mijn wiscat ook gehaald!
Bindi Verheggen
Bindi Verheggen
De Wiscat bijles was uitstekend! Julia is deskundige in het vakgebied wiskunde. Het oefenmateriaal was zeer nuttig. Absoluut een aanrader voor Wiscat-voorbereiding!
Nicole van Hees
Nicole van Hees
Ik heb de boeken bij jullie gekocht en ik vond het een super fijne uitleg. Heel vaak had ik zoiets van owww zit dat zo, nu snap ik het. Ook heb ik de online cursus gevolgd en afgelopen vrijdag de wiscat toets gedaan en ik heb het gehaald. Super blij!!! Dankjewel Julia en Barbara voor jullie hulp.
B. A.
B. A.
Duidelijke uitleg! Handige oefenmaterialen! Een aanrader! Bedankt Julia! Eindelijk van de wiscat verlost..
Isa M
Isa M
Ik heb een aantal keer bijles gehad van Julia, en dit was ontzettend fijn. De bijles werd afgestemd op waar ik aan wilde werken en dit zorgde ervoor dat ik er ook echt wat aan had! De oefenboeken waren ook ontzettend helpend. Hierdoor heb ik de Wiscat de derde keer eindelijk kunnen halen!! Mijn score was 98, na het gebruik van de boeken en het volgen van de bijles was dit 131!
Samantha de Vos
Samantha de Vos
Wat werden wij met een warm welkom ontvangen! Het is een fijne en goed verzorgde training. De oefenboeken met theorie werken erg fijn! Het heeft mij van een 113 score naar een 127 score gebracht. Wat een opluchting!

Wiscat bijles oefentoetsen

Wiscat oefenen zonder bijles? Dat kan ook. Zonder bijles kun je ook prima Wiscat oefenen. Ben je op zoek naar oefentoetsen Wiscat?

Bestel nu het handige boek 'WISCAT oefentoetsen'.
Daarin staan 5 complete oefentoetsen met elk 55 vragen. Zo oefen je alle onderdelen van de Wiscat toets.
Je kunt oefenen op drie moeilijkheidsniveaus, aangegeven met sterren. Zo zie je op welk niveau jij presteert met Wiscat rekenen.

Alle antwoorden met heldere uitleg staan achter in het boek.

Ook kun je de unieke WISCAT-Check® doen. Dan zie je voor elke toets jouw scores. Zo ontdek je wat goed gaat en aan welk rekenonderdeel je nog verder moet werken.

Als BONUS vind je in het boek handige rekenschema's, slimme stappenplannen voor sommen en oefentips.

Ga Wiscat oefentoetsen maken. Dan ben je goed voorbereid.
Zo haal je Wiscat!

Bestel nu het boek 'WISCAT oefentoetsen' voor maar € 25,95.
Ben je ook op zoek naar een Wiscat Theorie-en Werkboek?
Met het 'WISCAT Theorie- en Werkboek' heb je twee boeken in één. Met alle THEORIE die je voor de Wiscat nodig hebt en 500 OEFENSOMMEN. Samen in 1 boek met meer dan 200 pagina’s!

Je leert alle rekenonderdelen van de Wiscat stof kennen met heldere uitleg en voorbeeldsommen. Daarnaast kun je meer dan 500 sommen oefenen op drie moeilijkheidsniveaus, aangegeven met sterren. Zo oefen je op jouw niveau.

Alle antwoorden staan in het boek met daarbij een heldere uitleg. Ook kun je per rekenonderdeel een Wiscat Mini-toets maken. Ontdek jouw score met de unieke WISCAT-CHECK®. Zo weet je of je dat rekenonderdeel van de Wiscat voldoende beheerst.

Je leert slim en snel rekenen met de handige rekenschema's, slimme stappenplannen en tips voor het maken van Wiscat opgaven.

Bestel nu het complete Wiscat Theorie- en Werkboek voor € 34,95.

Of profiteer van de combi-deal