Wiscat training 3-in-1

Wiscat Privé training

Met een Wiscat Privé training ben je perfect voorbereid op het maken van de Wiscat toets.

Heb jij moeite met de Wiscat? Ben je misschien al een keer gezakt? Heb je behoefte aan 1-op-1 uitleg? Is rekenen niet jouw sterkste kant? Of ben je zij-instromer en heb je behoefte aan persoonlijke uitleg? Boek dan nu jouw Wiscat Privé training.

De Wiscat Privé training via wiscatoefenen.nl is een 1-daagse online training.

Alle rekenonderdelen van de Wiscat komen aan bod. Deskundig, persoonlijk en met resultaat! Gegeven door een echte Wiscat-EXPERT! Al veel Pabo-studenten zijn door deze privé training geslaagd voor de Wiscat.

Groot voordeel van deze Wiscat Privé training is dat jij alle hulp en persoonlijke aandacht krijgt. Er is ruim de tijd voor alle uitleg en jouw vragen. De datum voor de training bepalen wij in overleg met jou, doordeweeks of in een weekend. Wat jou het beste uitkomt!

Schrijf je in via het inschrijfformulier. Dan nemen wij contact met je op. En plannen wij samen een datum voor een Wiscat Privé training.Zo haal jij de Wiscat!

Met de Privé training haal jij de Wiscat!

Wil jij goed voorbereid zijn op de Wiscat toets? Schrijf je dan in voor een Wiscat Privé training.
Je leert in 1 dag alle onderdelen van de Wiscat, traint je rekenvaardigheden en je snelheid!

Met de Wiscat Privé training krijg je:

1. Een 1-daagse online Training. Gegeven door een Wiscat-EXPERT! (Julia of Barbara)
De training volg je online. Je leert de theorie op alle Wiscat rekenonderdelen en krijgt duidelijke uitleg. Je ziet voorbeeldsommen, krijgt oefentips, rekenschema’s en stappenplannen. Los sommen op met de unieke Wiscat SOS®: de Som-Oplos-Strategie. Zo leer je slim, handig en snel rekenen!

2. Het Wiscat trainingsboek met meer dan 170 sommen
Tijdens de training ga je aan de slag met Wiscat sommen uit het trainingsboek. Je leert sommen stapsgewijs aan te pakken. En je ontdekt de top 10 moeilijkste Wiscat sommen!

3. Extra hulp en ruimte voor vragen
De Wiscat Privé training duurt van 9 tot 16 uur. Daarin behandelen wij alle rekenstof die je nodig hebt voor de toets en ga je oefensommen maken. Die kijken wij samen met jou na en geven stap-voor-stap uitleg.
Er is 100% aandacht en tijd voor jou. Als je bepaalde rekenonderdelen extra lastig vindt, kunnen wij meer sommen oefenen. Moeite met basisvaardigheden? Een staartdeling maken? Alle rekenvragen over de Wiscat kun je hier stellen!

Haal ook de Wiscat door een Privé training. Voor slechts € 249 doe je mee aan de complete Wiscat training en ontvang je het speciale Wiscat Trainingsboek.

Boek nu jouw Wiscat Privé training. Dan plannen wij samen met jou een geschikte datum!


Zo haal je de Wiscat!

Met succes afgerond door PABO-studenten van :

Opzet Wiscat Privé training

De Wiscat Privé training behandelt in 1 dag alle onderdelen van de Wiscat pabo toets. Dat gaat online via Zoom. Je kunt zelf een datum kiezen in overleg met de Wiscat trainer: Julia of Barbara.

De training duurt van 9 tot 16 uur. Zo krijg je in 1 dag 7 uur training.
Je leert alle theorie en rekenregels die horen bij de Wiscat. Daarna worden belangrijke voorbeeldsommen stap-voor-stap uitgelegd. Deze sommen zijn op drie moeilijkheidsniveaus, aangegeven als 1, 2 en 3-sterren.

Ook maak je kennis met de Wiscat SOS®. De Som-Oplos-Strategie. Zo leer je Wiscat sommen gestructureerd aan te pakken. En met succes!

Tijdens de training komen alle rekenonderdelen van de Wiscat aan bod:
• Decimalen
• Procenten
• Breuken
• Basisvaardigheden
• Verhoudingen
• Meten: metriek stelsel
• Meten: figuren
• Hoofdrekenen
• Formules en grafieken
• Kansberekening

Vervolgens ga je tijdens de training zelf aan de slag met oefensommen uit het speciale Wiscat Trainingsboek. De antwoorden leggen wij stap-voor-stap aan je uit. Dat verhoogt jouw rekenvaardigheid en snelheid.

Het trainingsboek is speciaal voor de training gemaakt door Wiscatoefenen.nl. Je ontvangt het bij inschrijving voor de training. Het boek is niet los te koop en daarom exclusief voor jou als deelnemer.

De Wiscat Privé training staat voor: Deskundig, Persoonlijk en Met resultaat!
Pabo-studenten halen deze rekentoets met succes door deze effectieve en persoonlijke training. Dat maakt deze Wiscat training, de meest EFFECTIEVE Wiscat training van Nederland.

Deze complete training van een dag kost € 249  incl het Wiscat Trainingsboek.

Boek nu, dan plannen wij samen met jou een datum.


Zo haal je de Wiscat!