COMBI-deal van 2 WISCAT boeken:

Theorie-/Werkboek EN Oefentoetsen boek

Auteur: Julia Tappermann | Taal: Nederlands | |
15%korting combideal wiscat

Editie: 4, 2023 versie
Bindwijze: ringband, o-ringen


€ 60,90

 

€ 51,50

 

Op voorraad
Voor 23:00 uur besteld, overmorgen al oefenen. ZO HAAL JE WISCAT!

Wat kun je verwachten:
2 Wiscat boeken: 100% voorbereid op de Wiscat toets
Het meest complete WISCAT Theorie- en Werkboek van NL
Het unieke Wiscat Oefentoetsen boek met 5 toetsen
Werkt makkelijk, door de handige ringband
Met alle antwoorden én uitgebreide uitleg


Auteur: Julia Tappermann
Uitgever: Wiscatoefenen.nl
Nederlands | Ringband | Druk: 4 | 2023| 184 pagina's en 118 pagina's

Productdetails Theorie- en Werkboek

184 pagina's
Alle WISCAT theorie die je ECHT nodig hebt
500 Oefensommen op drie niveaus
Alle antwoorden met heldere uitleg
Met Wiscat Mini-toets per rekenonderdeel
Ontdek jouw score met de unieke WISCAT-Check®

Inkijkexemplaar

Productdetails Oefentoetsen boek

118 pagina's
5 complete WISCAT oefentoetsen
Met oefentoetsen net als de echte Wiscat
Alle antwoorden met heldere uitleg
Doe de unieke WISCAT-Check® en ontdek jouw verbeterpunten
Bonus: Handige rekenschema's en slimme stappenplannen


Beschrijving: 'Wiscat Theorie- en Werkboek'

Met het 'WISCAT Theorie- en Werkboek' leer je alle THEORIE die je voor de Wiscat nodig hebt en kun je 500 OEFENSOMMEN. Zo is dit het meest complete Wiscat boek van Nederland met meer dan 180 pagina's! En ga je je perfect voorbereiden op de Wiscat toets.

THEORIE:
Leer eerst alle rekenregels. De theorie die je echt nodig hebt voor de Wiscat wordt stap-voor-stap uitgelegd. De voorbeeldsommen maken het extra duidelijk.
OEFENSOMMEN:
Ga oefenen met meer dan 500 sommen op drie moeilijkheidsniveaus, aangegeven met sterren. Zo oefen je op jouw niveau. Alle antwoorden staan in het boek met daarbij heldere uitleg. Zo leer je van de antwoord-uitleg op alle rekenonderdelen van de Wiscat.

MINI-TOETS:
Per onderdeel kun je een Wiscat Mini-toets doen. Dat is uniek! Je ziet direct jouw score met de unieke WISCAT-CHECK®. Zo weet je of je dat rekenonderdeel van de Wiscat voldoende beheerst. Leer ook hier van de antwoord-uitleg. Daarbij krijg je advies en tips om je Wiscat score te verbeteren.


Beschrijving: 'WISCAT Oefentoetsen boek'

Met het boek 'WISCAT oefentoetsen' kun je direct aan de slag. Het boek heeft maar liefst 5 complete oefentoetsen, die lijken op de ECHTE Wiscat toets.

5 COMPLETE OEFENTOETSEN:
Elke toets heeft 17 hoofdreken-vragen en 38 gemengde vragen. Daarvoor heb je 100 minuten. Oefen met 5 complete toetsen (275 Wiscat opgaven) om je voor te bereiden op de Cito Wiscat toets.
ANTWOORD-UITLEG
Alle antwoorden van de Wiscat oefentoetsen staan in het boek met een uitgebreide stap-voor-stap uitleg! Daar kun je veel van leren.
WISCAT-Check® EN BONUS
Ook kun je de unieke WISCAT-Check® doen. Dan zie je voor elke toets jouw scores. Zo ontdek je wat goed gaat en aan welk rekenonderdeel je nog verder moet werken.
Verder vind je oefentips, en als BONUS handige rekenschema's en slimme stappenplannen voor het maken van sommen. Dat is uniek!

VOOR WIE?

Het boek 'WISCAT Theorie- en Werkboek' en het boek 'WISCAT Oefentoetsen' zijn speciaal ontwikkeld voor PABO-studenten. In drie stappen haal je de Wiscat. Door 1)het leren van de Wiscat theorie, 2)het oefenen van losse sommen en 3)het maken van oefentoetsen, bereid je jezelf perfect voor op de echte WISCAT toets van Cito.

WAT BIEDT DEZE WISCAT COMBI-DEAL JOU?

In 'WISCAT Theorie- en Werkboek' vind je alle theorie van de Wiscat die je nodig hebt. De Wiscat stof wordt helder uitgelegd en met voorbeeldsommen toegelicht. Alle rekenonderdelen van de Wiscat komen aan bod: decimalen, procenten, breuken, basisvaardigheden, verhoudingen, meten, hoofdrekenen, formules/ grafieken en kansberekening.
In totaal kun je 500 oefensommen maken. Deze sommen zijn per rekenonderdeel op drie niveaus. Dit zijn 1, 2 en 3-ster sommen.
Alle antwoorden met uitgebreide uitleg vind je in het boek.
Daarnaast is er per rekenonderdeel een Wiscat Mini-toets met 20 vragen. Ontdek wat jouw score is met de WISCAT-Check® . Zo weet je of je alle rekenvaardigheden per onderdeel voldoende beheerst.

Met het boek 'WISCAT Oefentoetsen' kun je maar liefst 5 complete Wiscat oefentoetsen maken. Met elk 55 vragen. Je kunt op drie niveaus Wiscat-toetsen maken. Dit zijn 1, 2 en 3-ster toetsen. Daarnaast zijn er twee gemengde oefentoetsen. Elke oefentoets heeft 55 vragen met alle rekenonderdelen. Net als op de ECHTE Wiscat toets.
Totaal meer dan 8 uur aan oefentoetsen! Daarmee is dit het meest complete Wiscat Oefentoetsen boek van Nederland. De opgaven sluiten perfect aan bij de echte Pabo Cito-toets. Alle antwoorden worden helder en stap-voor-stap uitgelegd. Zo leer je direct hoe je de sommen oplost.

Bestel het Wiscat Theorie-en Werkboek (€ 34,95) SAMEN met het Wiscat Oefentoetsen boek (€ 25,95) en profiteer van 15% korting.
Normaal samen voor € 60,90. Nu slechts € 51,50.


ZO HAAL JE WISCAT!


Reviews

Super die boeken. Goede uitleg en super veel oefenen met sommen en toetsen
Laura | 17 april 2021

Ik raad dit product aan

+ fijn veel sommen oefenen

+ duidelijke uitleg theorie en antwoorden

+ handig je scores bij de oefentoetsen

Met beide boeken heb ik alles in een keer bij elkaar. Ik kan eruit leren, veel sommen oefenen en toetsen maken. Ik vind vooral de antwoorden heel duidelijk uitgelegd. Nu snap ik het wel. Ook super dat je steeds een niveau hoger kan oefenen met die sterretjes. Je ziet ook waar je fouten maakt en waar je nog mee kan oefenen! Zo heb ik veel meer vertrouwen in mezelf gekregen om de Wiscat te doen. Ik raad beide boeken aan!