Boek TOP 50 Meest gemaakte WISCAT fouten

Van fouten kun je leren. En fouten wil je op de Wiscat toets natuurlijk zo veel mogelijk voorkomen. Dat is het uitgangspunt van het boek
‘Top 50 meest gemaakte fouten op de Wiscat’.

Hoe fijn is het dat je inzicht krijgt in de meest gemaakte fouten op de Wiscat? De lijst is samengesteld met sommen over alle rekenonderdelen van de Wiscat. Van breuken, tot decimalen en van meten tot kansberekening.

In het boek vind je 50 Wiscat sommen, die heel vaak fout gaan bij Pabo-studenten. Daarvan kun je veel leren. Herken jij waar de Wiscat som fout gaat? Maak jij dezelfde fout als andere studenten?

Je ziet per som de misberekening, die het vaakst door Pabo-studenten wordt gegeven. Daaronder staat het GOEDE antwoord met heldere uitleg. Zo weet jij hoe je deze som stap-voor-stap goed kunt oplossen. Bovendien wordt bij iedere som een rekentip gegeven. Zo kun je slim leren van de fouten van anderen. En voorkom je deze fouten op de echte Wiscat toets.

Maak deze Wiscat sommen eerst zelf en kijk of jij wél het juiste antwoord geeft. Dat geeft inzicht in hoe je ervoor staat. En zo kun je leren van je eigen fouten!

Heb je binnenkort de Cito-rekentoets? Leer waar het mis kan gaan. Hiermee kun je de meest gemaakte fouten in rekenen voor de Wiscat voorkomen!

Van € 19,95 nu voor slechts € 15,95.

Zo haal je WISCAT!

In drie stappen voorbereid op de Wiscat

Wil jij slagen voor de Wiscat toets? Volg dan deze drie stappen in de voorbereiding.

Stap 1: Ken de theorie
Het is belangrijk dat je als eerste de theorie van basis sommen beheerst en je rekenvaardigheden traint. Dat doe je met het ‘Wiscat Theorie- en Werkboek’. Alle rekenonderdelen van de Wiscat worden uitgelegd. En je kunt maar liefst 500 losse sommen maken. Van decimalen, procenten en breuken tot aan meetkunde en kansberekening.

Stap 2: Oefen de toetsen
Theorie onder de knie? Ga dan oefenen met Wiscat oefentoetsen. Dan weet je pas écht hoe je ervoor staat! Dat doe je met het ‘Wiscat Oefentoetsen boek’. Daarin staan 5 oefentoetsen met elk 55 opgaves. Net als op de echte Wiscat. Je kunt oefenen op drie moeilijkheidsniveaus.

Stap 3: Leer van fouten
Nu is er een manier om jezelf nóg beter voor te bereiden op de pabo-reken toets. Leren hoe je Wiscat fouten kunt voorkomen! Met het boek ‘Top 50 meest gemaakte Wiscat fouten’. Zo kun jij deze Wiscat fouten straks voorkomen op de echte toets! Dat scheelt punten en dat is mooi meegenomen. Dit boek is een belangrijke aanvulling op het WISCAT Theorie-en Werkboek en het Wiscat Oefentoetsen boek.

Door leren, oefenen en inzicht in fouten ben je perfect voorbereid op de Wiscat toets.

Bestel deze drie boeken als Wiscat TOTAAL pakket. Zo profiteer je van 20% korting! En heb je in één keer alles in huis voor een perfecte voorbereiding.
Wiscat-totaaldeal

Hoe gebruik je dit Wiscat fouten boek?

Het boek ‘Top 50 meest gemaakte fouten op de Wiscat’ kun je op twee manieren gebruiken.

Manier 1: Zo leer je het meest
Maak de opgaves eerst zelf, zonder naar de antwoorden te kijken.
Check of je antwoord goed is. In het scoreformulier kun je aankruisen welke sommen goed en fout gaan.
- Ging de som goed? Mooi. Dan weet je dat je dit rekenonderdeel al aardig onder de knie hebt.
- Ging de som fout en maak je ook dezelfde fout als veel andere studenten? Bij de uitleg zie je waar het meestal mis gaat. Kijk vervolgens naar het goede antwoord en de rekentip. En zorg dat je met de uitleg snapt hoe je deze som de volgende keer moet aanpakken.

Manier 2: Leer van de fouten van anderen
Je maakt de sommen níet zelf. Je leest de som en het foute antwoord. Herken je waar het mis gaat? Lees daarna het goede antwoord, zodat je snapt hoe je deze opgave moet aanpakken. En vergeet de tip niet!

Over het boek
Dit boek is GEEN theorieboek of werkboek. Het is een boek met 50 type Wiscat sommen die heel vaak fout gaan. De sommen lijken op de ECHTE Wiscat toets. De lijst is samengesteld vanuit de ervaringen met het geven van Wiscat training en bijles.

De lijst staat in willekeurige volgorde en loopt niet van moeilijk naar makkelijk. Het gaat om de meest gemaakte fouten, niet om de moeilijkste sommen. Een fout maken kan ook in een op het eerste gezicht makkelijke som. Alle rekenonderdelen komen in het boek voor.
Zo haal je Wiscat!
Wiscat fouten boek blokken

Bestel NU

Wil jij nog beter voorbereid zijn op de Wiscat toets? Leer dan van de meest gemaakte fouten op de toets.

Bestel nu het handige boek 'TOP 50 meest gemaakte fouten op de WISCAT'. Daarin staan 50 type Wiscat opgaven, die heel vaak fout gaan. Van decimalen, procenten en breuken tot aan meten en kansberekening. Je krijgt inzicht in de som doordat je ontdekt waar het mis gaat. Oefen de som zelf en ontdek of jij het goed doet.

Alle antwoorden met heldere, stapsgewijze uitleg staan in het boek.

Ook krijg je per Wiscat som een rekentip hoe je dit soort opgaven op de echte Wiscat slim moet aanpakken. Leer van de Wiscat fouten die anderen maken! Zo voorkom jij deze missers en ben je nog beter voorbereid.
Zo haal je Wiscat!

Bestel nu het boek 'TOP 50 meest gemaakte fouten op de WISCAT' voor maar € 15,95.

Zo haal je WISCAT!