Wiscat Werkboek en Theorie

meest complete Wiscat boek van NL!

Met het 'WISCAT Theorie en Werkboek' heb je twee boeken in één. Met alle THEORIE die je voor de Wiscat nodig hebt en 500 OEFENSOMMEN. Samen in 1 boek met meer dan 180 pagina’s! Met dit meest complete Wiscat boek van Nederland ga je je perfect voorbereiden op de Wiscat toets.

Wil jij slagen voor de Wiscat? Dan is het belangrijk dat je de theorie van de Wiscat stof kent en je Wiscat sommen oefent. Het complete Wiscat Theorie- en Werkboek gaat je helpen met de voorbereiding op de Wiscat Pabo toets. Dit is een 2-in-1 Wiscat boek: een THEORIE- en WERKBOEK in een, met maar liefst 500 sommen! Zo kun je met 1 boek alles leren en oefenen voor de Wiscat.

In het boek 'WISCAT Theorie- en Werkboek' leer je alle Wiscat stof kennen. Per rekenonderdeel wordt de theorie van de Wiscat toets helder uitgelegd. Daarbij zie je voorbeeldsommen met stap-voor-stap uitleg. Alle rekenonderdelen van de Wiscat worden duidelijk uitgelegd. Je leert slim en snel rekenen met de handige rekenschema's, slimme stappenplannen en tips voor het maken van Wiscat opgaven.

In dit Wiscat boek kun je meer dan 500 sommen oefenen op drie moeilijkheidsniveaus, aangegeven met sterren. Zo oefen je op jouw niveau. Alle antwoorden staan in het boek met heldere uitleg. Zo leer je van de antwoord-uitleg op alle rekenonderdelen van de Wiscat.

Naast alle oefensommen kun je per rekenonderdeel in het boek een Wiscat Mini-toets maken met 20 sommen. Bijvoorbeeld op breuken, meten of kansberekening. Daarna zie je per toets jouw Wiscat score met de unieke Wiscat-CHECK®. Zo weet je of je dat rekenonderdeel van de Wiscat voldoende beheerst. Daarbij krijg je advies en tips om je Wiscat score te verbeteren.

Door het leren van de theorie en het maken van oefensommen uit dit boek, leer je alle rekenvaardigheden voor de Wiscat.
Bestel nu dit complete theorie- en werkboek voor maar € 34,95.

Zo haal je WISCAT!

Wiscat Werkboek en Theorieboek: 2-in-1

Het 2-in-1 'WISCAT Theorie- en Werkboek' is als volgt opgebouwd. Eerst vind je de theorie per Wiscat rekenonderdeel. Bijvoorbeeld van procenten, breuken of meten. Deze Wiscat stof wordt stap-voor-stap uitgelegd.
Als hulpmiddel leer je de Wiscat SOS® kennen. Deze Som-Oplos-Strategie kun je bij elke Wiscat som toepassen. Elk rekenonderdeel wordt ondersteund door verschillende voorbeeldsommen, die helder worden toegelicht.

Het boek behandelt ALLE rekenonderdelen van de Wiscat pabo toets, dus: decimalen, breuken, procenten, hoofdrekenen, verhoudingen, basisvaardigheden, meten, formules/ grafieken, en kansberekening.

Na de theorie van elk Wiscat rekenonderdeel volgen er oefensommen. Die kun je maken op drie moeilijkheidsniveaus; de zogeheten ‘ster-sommen’. De sterren geven het niveau aan.
-Sommen met 1-ster zijn relatief makkelijke sommen.
-Bij 2-ster zijn de sommen gemiddeld.
-Moeilijke sommen zijn ‘3-ster’.
Door deze indeling krijg je een goed beeld van jouw kennis en rekenvaardigheid.

Gaan de 1-ster en 2-ster oefensommen lekker? Dan weet je dat je toe bent aan wat moeilijkere sommen. Loop je daarna een beetje vast? Pak de theorie en de voorbeeldsommen er nog eens bij en probeer het nog een keer! Je kunt maar liefst met 500 sommen oefenen. Alle antwoorden staan in het boek met daarbij een heldere uitleg. Van deze antwoord-uitleg kun je veel leren.

Daarna is het tijd om jezelf te testen met de Wiscat Mini-toets. Dat kun je doen op elk onderdeel! Van decimalen tot hoofdrekenen. Er zitten maar liefst 9 Wiscat Mini-toetsen in het boek, met elk 20 sommen. Je ziet welke hulpmiddelen je mag gebruiken. Zo leer je alvast om te gaan met de manier van toetsen: uit je hoofd, met kladpapier of rekenmachine. Test jezelf en doe de Wiscat Mini-toets op elk rekenonderdeel.

Doe dan de unieke Wiscat-CHECK® en ontdek je score. Zo zie je of je dit rekenonderdeel voldoende beheerst. In het boek krijg je vervolgens tips en adviezen om je score te verbeteren. Ook leer je veel van de antwoord-uitleg na elke Wiscat MINI-toets.

Met het complete 'WISCAT Theorie- en Werkboek' leer je slim en handig rekenen.
Dit is een 2-1 boek: THEORIE- en WERKboek met oefensommen.

Met succes gebruikt door PABO-studenten van :

Voordelen Wiscat boek:

een must-have voor elke Pabo-student

Met het 'WISCAT Theorie- en Werkboek' heb je een compleet boek in handen.
Een echt 2-in-1 boek, waar je de Wiscat theorie leert en heel veel oefensommen kunt maken. Een must-have voor elke pabo-student die de Wiscat toets wil halen!

De 5 voordelen op een rij:

Compleet boek van een echte Wiscat-Expert

Dit boek is samengesteld door een echte Wiscat-EXPERT: Julia Tappermann. Zij is ook bedenker van het boek 'WISCAT oefentoetsen'. Al jaren geeft zij Wiscat bijles en training aan Pabo studenten. Met goede resultaten. Zij verbaasde zich erover dat er geen compleet Wiscat boek bestaat, waarin je theorie vindt en oefensommen kunt maken. Bovendien ontbreken in de meeste Wiscat boeken de antwoorden en de uitleg daarvan. Maar dat is nu voorbij! Door kennis en expertise is dit Wiscat boek tot stand gekomen!
#1 Voordeel = Compleet Wiscat boek met theorie, oefensommen en antwoorden.

Heldere uitleg Wiscat theorie

De Wiscat theorie wordt helder uitgelegd in dit boek. Alle rekenonderdelen voor de Wiscat komen aan bod. Van breuken en decimalen tot meten en kansberekening. We leggen de Wiscat-SOS® uit: de hulp bij elke som. Alle theorie wordt met voorbeeldsommen stap-voor-stap toegelicht. Rekenonderdelen die je NIET nodig hebt voor de Wiscat staan NIET in dit boek. Zo krijg je GEEN rekenballast of onnodige rekenstof die je vaak wel in andere rekenboeken vindt.
#2 Voordeel = Leer van de heldere uitleg van de Wiscat-stof!

Oefen met 500 sommen

In dit boek vind je oefensommen per rekenonderdeel. Oefen met maar liefst 500 sommen over decimalen, breuken, procenten, hoofdrekenen, verhoudingen, basisvaardigheden, meten, formules/ grafieken, en kansberekening. Die kun je maken op drie moeilijkheidsniveaus; de zogeheten ‘ster-sommen’. De sterren geven het niveau aan. Door deze indeling op niveau krijg je een goed beeld van jouw kennis en rekenvaardigheid.
#3 Voordeel = Maak oefensommen en train jouw rekenvaardigheid.

Test jezelf met de Wiscat Mini-toetsen

Je kunt je kennis en vaardigheden testen per Wiscat rekenonderdeel. Met de Wiscat Mini-toets: een toets met 20 sommen over bijvoorbeeld breuken, decimalen of meten. Ontdek je score met de unieke WISCAT-Check®. Zo zie je of je elk Wiscat onderdeel beheerst of waar je nog verder aan moet werken. Nu kun je gericht focussen op de moeilijke rekenonderdelen voor jou. Dat werkt.
#4 Voordeel = Test jezelf met Wiscat Mini-toetsen.

Alle antwoorden met uitgebreide uitleg

Van alle oefensommen vind je de antwoorden met heldere uitleg in het boek! Ook de antwoorden op de Wiscat MINI-toetsen. Van deze antwoord-uitleg kun je veel leren. Per som wordt duidelijk uitgelegd welke stappen je moet nemen voor het juiste antwoord. Ook wordt er verwezen naar belangrijke Wiscat theorie en rekenvaardigheden. Zo kun je echt leren van je fouten. Dat is fijn!
#5 Voordeel = Leer van de uitgebreide antwoord-uitleg.

BONUS: Handige rekenschema’s en slimme stappenplannen

Als Bonus krijg je in dit boek veel tips hoe de opgaven aan te pakken. En vind je handige rekenschema’s en slimme stappenplannen. Zo leer je slim en handig rekenen.

Leer, oefen en verbeter je Wiscat score!
Met alle Theorie die je echt nodig hebt en meer dan 500 Oefensommen!
Dit boek is het meest complete Wiscat Theorie- en Werkboek van Nederland!

Zo haal je WISCAT!
Wiscat totaaldeal 3 boeken

Bestel NU

Wil jij goed voorbereid zijn op de Wiscat? Leer dan alle Wiscat theorie en oefen met losse sommen op alle rekenonderdelen.

Bestel nu het complete boek 'WISCAT Theorie- en Werkboek'. Daarin staat de Wiscat theorie van alle rekenonderdelen. Met voorbeeldsommen en stap-voor-stap uitleg.
Bovendien kun je zelf oefenen met meer dan 500 oefensommen, op drie moeilijkheidsniveaus. Zo zie je op welk niveau jij presteert met Wiscat rekenen.

Alle antwoorden staan in het boek. Zo leer je van de heldere uitleg!

Maak ook de Wiscat Mini-toets per rekenonderdeel. Met de unieke WISCAT-Check® zie je jouw scores. Zo ontdek je wat goed gaat en aan waaraan je nog verder moet werken. Als BONUS vind je in het boek handige rekenschema's, slimme stappenplannen en oefentips.

Ga voor de Wiscat leren en oefenen. Dan ben je goed voorbereid.
Zo haal je Wiscat!

Bestel nu het 'WISCAT Theorie-en Werkboek' voor maar € 34,95.Prijs-wiscat-theorie-en-werkboek
Wiscat Oefentoetsenboek prijs
Wiscat Combideal 15%
Wiscat totaaldeal 3 boeken