Wiscat oefenen zo haal je wiscat

VRAGEN OVER BESTELLEN

1Krijg ik een orderbevestiging?
Je ontvangt direct een bevestiging van jouw bestelling per mail. In deze orderbevestiging vind je het overzicht van het door jou bestelde boek.
2Wat gebeurt er na mijn bestelling?
Na ontvangst van je bestelling, gaan wij voor je aan de slag. We verpakken het boek en geven je pakketje af bij Post NL. Je ontvangt een e-mail met een unieke Track & Trace code. Met deze code kun je jouw pakketje volgen.
3Welke bezorgopties kan ik kiezen?
Bestel je 1 of 2 boeken? Dan versturen wij je boek als een brievenbuspakketje via Post NL. Je hoeft er dus niet voor thuis te blijven! Bij grotere aantallen maken we gebruik van pakketpost.
4Wat zijn de bezorgkosten?
Bestel je 1 boek? Dan zijn de kosten voor bezorgen in Nederland €2,95. Bestel je meer dan 1 boek? Dan zie je de bezorgkosten in het bestelscherm.

VRAGEN OVER BETALEN

1Wat zijn de betaalmethodes?
Je kunt bij Wiscatoefenen.nl betalen met iDeal.
2Is betalen veilig?
Zeker, je bestelt en betaalt in een beveiligde bankomgeving.
3Hoe zie ik de afschrijving in mijn bank-app?
Je herkent de afschrijving aan de naam Wiscatoefenen.nl

VRAGEN OVER LEVEREN

1Hoe wordt het boek verzonden?
Wij verzenden het boek in een stevige envelop als brievenbuspakje, met PostNL. Bij de verzending ontvang je een Track & Trace code. Daarmee kun jij jouw pakketje volgen vanaf het moment van verzending tot aan de levering.
2Hoe kan ik mijn pakket volgen?
Zodra jouw pakket verzonden is, ontvang je een verzendbevestiging met de Track & Trace code. Daarmee kun je jouw pakket volgen.
3Moet ik thuis zijn om het pakket in ontvangst te nemen?
Nee hoor, niet nodig. Het is een brievenbuspakket.
4Wanneer kan ik mijn bestelling verwachten?
Bestel je op werkdagen vóór 23:00 uur, dan heb je het boek meestal binnen 2 dagen in huis! Bestel jij op vrijdag na 16:00 uur? Je hebt jouw bestelling dan op maandag of dinsdag in huis.
5Waar is mijn bestelling?
Na ontvangst van je bestelling, moet het boek binnen 2-3 dagen door je brievenbus vallen. Wij versturen het boek via Post NL met track& trace. Duurt het langer? Dat kan. Momenteel kan de levering langer duren door Corona maatregelen en drukte bij Post NL. Volg je pakketje met de track& trace code die je van ons hebt gekregen. Vragen? Neem dan even contact op via info@wiscatoefenen.nl
 

Je antwoord niet gevonden?

Staat het antwoord hier niet bij?
Stuur dan een berichtje naar info@wiscatoefenen.nl of gebruik het contactformulier hier onder.
 

Of verstuur het formulier


Fout: Contact formulier niet gevonden.