TOTAAL-deal van 3 WISCAT boeken:

Theorie-/Werkboek + Oefentoetsen boek +
Boek Top 50 meest gemaakte Wiscat fouten

Auteur: Julia Tappermann | Taal: Nederlands | |
Wiscat Totaal Deal

Editie: 2023
Bindwijze: ringband, o-ringen


€ 80,85

 

€ 65,00

 

Op voorraad
Voor 23:00 uur besteld, overmorgen al oefenen. ZO HAAL JE WISCAT!

Wat kun je verwachten:
3 Wiscat boeken: perfect voorbereid op de Wiscat toets
Het meest complete WISCAT Theorie- en Werkboek van NL
Het unieke Wiscat Oefentoetsen boek met 5 toetsen
Het boek TOP 50 meest gemaakte Wiscat fouten
Werkt makkelijk, door de handige ringband
Met alle antwoorden én uitgebreide uitleg


Auteur: Julia Tappermann
Uitgever: Wiscatoefenen.nl
Nederlands | Ringband | Druk: 4| 2023| 184 pagina's, 118 pagina's en 62 pagina's

Productdetails Theorie- en Werkboek

184 pagina's A4
Alle WISCAT theorie die je ECHT nodig hebt
500 Oefensommen op drie niveaus
Alle antwoorden met heldere uitleg
Met Wiscat Mini-toets per rekenonderdeel
Ontdek jouw score met de unieke WISCAT-Check®


Productdetails Oefentoetsen boek

118 pagina's A4
5 complete WISCAT oefentoetsen
Met oefentoetsen net als de echte Wiscat
Alle antwoorden met heldere uitleg
Doe de unieke WISCAT-Check® en ontdek jouw verbeterpunten
Bonus: Handige rekenschema's en slimme stappenplannen


Productdetails Top 50 meest gemaakte Wiscat fouten

62 pagina's A5
TOP 50 fouten in Wiscat sommen
Herken waar het fout gaat
Alle antwoorden met heldere uitleg
Met rekentips over aanpak som
Voorkom deze Wiscat missers


Beschrijving: 'Wiscat Theorie- en Werkboek'

Met het 'WISCAT Theorie- en Werkboek' leer je alle THEORIE die je voor de Wiscat nodig hebt en kun je 500 OEFENSOMMEN. Zo is dit het meest complete Wiscat boek van Nederland met meer dan 180 pagina's! En ga je je perfect voorbereiden op de Wiscat toets.

THEORIE:
Leer eerst alle rekenregels. De theorie die je echt nodig hebt voor de Wiscat wordt stap-voor-stap uitgelegd. De voorbeeldsommen maken het extra duidelijk.
OEFENSOMMEN:
Ga oefenen met meer dan 500 sommen op drie moeilijkheidsniveaus, aangegeven met sterren. Zo oefen je op jouw niveau. Alle antwoorden staan in het boek met daarbij heldere uitleg. Zo leer je van de antwoord-uitleg op alle rekenonderdelen van de Wiscat.
MINI-TOETS:
Per onderdeel kun je een Wiscat Mini-toets doen. Dat is uniek! Je ziet direct jouw score met de unieke WISCAT-CHECK®. Zo weet je of je dat rekenonderdeel van de Wiscat voldoende beheerst. Leer ook hier van de antwoord-uitleg. Daarbij krijg je advies en tips om je Wiscat score te verbeteren.

Beschrijving: 'WISCAT Oefentoetsen boek'

Met het boek 'WISCAT oefentoetsen' kun je direct aan de slag. Het boek heeft maar liefst 5 complete oefentoetsen, die lijken op de ECHTE Wiscat toets.

5 COMPLETE OEFENTOETSEN:
Elke toets heeft 55 vragen: 17 hoofdreken-vragen en 38 gemengde vragen. Daarvoor heb je 100 minuten. Oefen met 275 Wiscat rekenvragen om je voor te bereiden op de Cito Wiscat toets.
ANTWOORD-UITLEG
Alle antwoorden van de Wiscat oefentoetsen staan in het boek met een uitgebreide stap-voor-stap uitleg! Daar kun je veel van leren.
WISCAT-Check® EN BONUS
Ook kun je de unieke WISCAT-Check® doen. Dan zie je voor elke toets jouw scores. Zo ontdek je wat goed gaat en aan welk rekenonderdeel je nog verder moet werken.
Verder vind je oefentips, en als BONUS handige rekenschema's en slimme stappenplannen voor het maken van sommen. Dat is uniek!

Beschrijving: 'TOP 50 meest gemaakte WISCAT fouten' boek

Met het boek 'TOP 50 meest gemaakte WISCAT fouten' leer je hoe je Wiscat fouten kunt voorkomen op de pabo-rekentoets. Je krijgt inzicht waar het mis kan gaan. Herken jij waar de Wiscat som fout gaat? Maak deze Wiscat sommen eerst zelf en kijk of jij wél het juiste antwoord geeft. Dat geeft inzicht in hoe je ervoor staat. En zo kun je leren van je eigen fouten!

50 MEEST GEMAAKTE FOUTEN:
Het boek heeft 50 type Wiscat sommen die heel vaak fout gaan bij Pabo-studenten. Daarvan kun je veel leren. De sommen lijken op de ECHTE Wiscat toets. Je ziet per som de misberekening, die het vaakst door Pabo-studenten wordt gegeven. Daaronder staat het GOEDE antwoord met heldere uitleg. Zo weet jij hoe je deze som stap-voor-stap goed kunt oplossen.
Dit boek is een belangrijke aanvulling op het WISCAT Theorie-en Werkboek en het Wiscat Oefentoetsen boek.
ANTWOORD-UITLEG
Alle antwoorden van de opgaven worden helder en stap-voor-stap uitgelegd. Zo leer je direct hoe je de sommen oplost.
REKENTIPS
Per Wiscat som krijg je een rekentip hoe je dit soort opgaven op de echte Wiscat slim moet aanpakken.

VOOR WIE?

Het boek 'WISCAT Theorie- en Werkboek', het boek 'WISCAT Oefentoetsen' en het boek 'Top 50 meest gemaakte Wiscat fouten' zijn speciaal ontwikkeld voor PABO-studenten. In drie stappen haal je de Wiscat. Door 1) het leren van de Wiscat theorie en het oefenen van losse sommen 2) het maken van oefentoetsen en 3) het leren van veelgemaakte Wiscat fouten bereid je jezelf perfect voor op de echte WISCAT toets van Cito.

WAT BIEDT DEZE WISCAT TOTAAL-DEAL JOU?

In 'WISCAT Theorie- en Werkboek' vind je alle theorie van de Wiscat die je nodig hebt. De Wiscat stof wordt helder uitgelegd en met voorbeeldsommen toegelicht. Alle rekenonderdelen van de Wiscat komen aan bod: decimalen, procenten, breuken, basisvaardigheden, verhoudingen, meten, hoofdrekenen, formules/ grafieken en kansberekening.

In totaal kun je 500 oefensommen maken. Deze sommen zijn per rekenonderdeel op drie niveaus. Dit zijn 1, 2 en 3-ster sommen.
Alle antwoorden met uitgebreide uitleg vind je in het boek.
Daarnaast is er per rekenonderdeel een Wiscat Mini-toets met 20 vragen. Ontdek wat jouw score is met de WISCAT-Check® . Zo weet je of je alle rekenvaardigheden per onderdeel voldoende beheerst.

Met het boek 'WISCAT Oefentoetsen' kun je maar liefst 5 complete Wiscat oefentoetsen maken. Je kunt op drie niveaus Wiscat-toetsen maken. Dit zijn 1, 2 en 3-ster toetsen. Daarnaast zijn er twee gemengde oefentoetsen. Elke oefentoets heeft 55 vragen met alle rekenonderdelen. Net als op de ECHTE Wiscat toets.
Totaal meer dan 8 uur aan oefentoetsen! Daarmee is dit het meest complete Wiscat Oefentoetsen boek van Nederland. De opgaven sluiten perfect aan bij de echte Pabo Cito-toets. Alle antwoorden worden helder en stap-voor-stap uitgelegd. Zo leer je direct hoe je de sommen oplost.

Met het boek ‘Top 50 meest gemaakte WISCAT fouten’ krijg je inzicht in de meest gemaakte fouten op de Wiscat. Hiervan is een TOP 50 samengesteld met sommen over alle rekenonderdelen. Van breuken tot decimalen en van meten tot kansberekening.
Van 50 opgaven wordt per som stap-voor-stap voorgedaan waar en hoe de meest gemaakte FOUT kan ontstaan. Vervolgens zie je het juiste antwoord en leer je van de heldere uitleg hoe je deze som GOED moet oplossen. Zo kun je deze fouten op de echte Wiscat toets voorkomen.

Bestel het Wiscat Theorie-en Werkboek (€ 34,95) SAMEN
met het Wiscat Oefentoetsen boek (€ 25,95) EN
het boek TOP 50 meest gemaakte fouten (€ 19,95) en
profiteer van 20% korting.
Normaal samen voor € 80,85. Nu slechts € 65,00.


ZO HAAL JE WISCAT!

Inkijkexemplaar

Reviews

Super die Wiscat boeken. Veel sommen, alle theorie en oefentoetsen. Duidelijke uitleg bij het antwoord.
Lieke | maart 2022

Ik raad dit product aan

+ heel veel oefensommen om te maken

+ oefentoetsen met goede uitleg bij elk antwoord

+ rekentips en leren van wiscat fouten

Ik heb alle drie de boeken besteld. Daar heb ik flink uit geleerd en heel veel uit geoefend. Met de losse sommen en de oefentoetsen. Dat fouten boekje was ook top. Je ziet dan waar het mis kan gaan bij lastige sommen. En dat herken je dan bij jezelf. Door het vele oefenen uit de boeken zie ik minder op tegen de toets. Ik raad de boeken zeker aan.