Wiscat bijles

persoonlijk en resultaatgericht

Wiscat bijles is slim als jij de rekentoets Pabo moeilijk vindt.
Bij de Wiscat-toets zijn allerlei rekenvaardigheden belangrijk. Veel Pabo-studenten hebben moeite met verschillende onderdelen van deze rekentoets, zoals breuken, meetkunde en decimalen. De vaardigheden zijn soms een beetje weggezakt. Ook vinden pabo-studenten de verhaaltjessommen vaak moeilijk.

Kun jij wel Wiscat bijles gebruiken? Wil je beter worden in rekenen op de Pabo? Met succes heb ik inmiddels veel Pabo-studenten kunnen helpen met het behalen van deze rekentoets. Ook jou help ik graag met bijles Wiscat ter voorbereiding op de toets.

Wiscat bijles of een Wiscat training?

Heb jij binnenkort de Wiscat toets en kun je wel wat hulp gebruiken?
Je kunt kiezen uit 3 mogelijkheden:

- Zelf oefenen: Met zelfstudie werk je uit het Wiscat Theorie-en Werkboek EN het Wiscat Oefentoetsen boek. Je gaat door zelfstudie jezelf trainen: theorie leren, Wiscat sommen oefenen en oefentoetsen maken.
- Wiscat bijles: 1-op-1 bijles afgestemd op jouw vragen.
- Wiscat training: op locatie of online in een kleine groep.

Kies je voor Wiscat bijles?
Samen kijken we naar jouw leerdoel, en wat jij moeilijk vindt aan de pabo toets. Ik geef Wiscat bijles op alle onderdelen. Of dat nu is voor breuken, meetkunde, kansberekening of hoofdrekenen.
De bijles stemmen we af op jouw behoefte. Zo kan ik de theorie aan je uitleggen, samen opgaven met je oefenen of een oefentoets trainen. Alles afgestemd op wat jij nodig hebt om de rekentoets te halen. Het aantal uren Wiscat bijles is flexibel. Net wat je nodig hebt.

Kies je voor Wiscat training?
De Wiscat training via wiscatoefenen.nl is een complete online training in een kleine groep. Alle rekenonderdelen van de Wiscat komen aan bod. Deskundig, persoonlijk en met resultaat! Gegeven door een Wiscat-EXPERT!
Al veel Pabo-studenten zijn door deze training geslaagd voor de Wiscat.
Groot voordeel: deze complete Wiscat training wordt gegeven aan een kleine groep.

Online aan 3 of 4 deelnemers!
Op locatie aan max. 5 of 6 deelnemers (met 2 Wiscat trainers)!

Zo krijg jij persoonlijke aandacht en is er genoeg tijd voor jouw vragen. De training raakt snel vol, dus wees er op tijd bij.

Lees meer over de Wiscat training

Wil je meer weten hoe je kunt oefenen voor de Wiscat? Bouw aan je basisvaardigheden rekenen, verhoog je rekensnelheid en vergroot je zelfvertrouwen.

Alles weten over Wiscat oefenen

Bijles Wiscat nodig?

De Wiscat-toets bestaat uit verschillende onderdelen, die niet allemaal even makkelijk zijn. Van hoofdrekenen tot het metriek stelsel. Vind jij de Wiscat toets moeilijk? Ik help je graag, zodat jij de rekenstof begrijpt en kan toepassen.

Samen maken we een plan van aanpak, waarin de Wiscat onderdelen staan waar je beter in wilt worden. Ik ga je leren hoe je gestructureerd opgaven kunt aanpakken. Dat zorgt ervoor dat je de sommen beter gaat maken Zo verbeter jij je resultaten voor de Wiscat-toets. Samen gaan we voor het beste resultaat.


Vind jij de Wiscat toets moeilijk? Ben je al een keer gezakt? Of ben je zij-instromer? Dan is het tijd voor extra hulp! Ik geef Wiscat bijles en Wiscat training. Samen werken we aan goede resultaten!

Neem gerust contact met mij op. Je kunt mij bereiken via info@wiscatoefenen.nl of bel/app mij op 06- 372 895 65.
Of gebruik het contactformulier.

Wiscat bijles
1

Afspraak

Kennismaking en
1-op-1 online bijles.
Wiscat bijles
2

Plannen

Plan van aanpak
voor jou op maat.
Wiscat bijles
3

Aan de slag!

Uren bijles
flexibel in te delen.
Wiscat bijles
4

Resultaat

Samen naar
resultaat!

Wiscat bijles online

De WISCAT bijles geef ik online. Via Zoom of Whats App. Een op een. Zo hebben al tientallen studenten van de Pabo de Wiscat toets met succes gehaald.

Bij een online bijles Wiscat kun je denken aan:
 • Hoofdrekenen
 • Trainen van basisvaardigheden: som, min, keer, delen
 • Breuken, procenten en decimalen
 • Meten en meetkunde
 • Informatieverwerking
 • Kansberekening
 • Trainen van vaardigheden (plannen en het leren leren)
 • Voorbereiden en trainen van de Wiscat toets (op tijd)

 • Welke onderdelen van de rekentoets vind jij moeilijk? Hier gaan we gericht aan werken. Ik help je graag. Dat doe ik op een duidelijke en rustige manier. Op weg naar een goed Wiscat-resultaat.

  Samen kijken we naar de stof en verdelen dat in blokken. Waar heb je moeite mee? Dat zoeken we eerst uit. Naast uitleg van theorie, gaan we aan de slag met oefenopgaven. Stap voor stap lopen we opdrachten door, zodat je steeds beter snapt hoe het werkt. Ik leg alles rustig uit en check bij jou of alles duidelijk is. Het tempo pas ik aan hoe jij de Wiscat stof oppakt. Zo werkt een wiscat training online het best.

  Neem gerust contact met mij op. Je kunt mij bereiken via info@wiscatoefenen.nl of bel/app mij op 06- 372 895 65. Je kunt ook gebruik maken van het contactformulier.

  Bijles Wiscat kosten

  Voor een uur Wiscat bijles vraag ik € 29,50. Daarvoor krijg je een heel uur privé online bijles. In de eerste bijles maken we kennis, bepalen we de leerdoelen en starten we met de theorie. Ook kunnen we oefentoetsen doen om je vaardigheden te bepalen.

  Voordelen bijles Wiscat:

  • Privé bijles: alle aandacht voor jou.
  • Focus op rekenonderdelen: die jij wilt verbeteren.
  • Resultaat gedreven: doel is dat jij slaagt voor de Wiscat toets.
  • Flexibele uren: in overleg.
  • Geen inschrijfkosten verbonden aan de bijles.
  • Geen minimum aantal bijlessen of een pakket met uren: dit eisen veel bijles bedrijven wel.


  Heb jij bijles voor de WISCAT toets nodig? Ik help je hier graag bij op een duidelijke en rustige manier. Samen gaan we voor het beste resultaat.

  Wiscat training of bijles nodig?

  Rekenen vond ik altijd een leuk vak op school. Ook in mijn studie Bedrijfskunde vind ik de vakken met cijfers boeiend. Al drie jaar geef ik bijles en training Wiscat aan Pabo studenten. Inmiddels heb ik veel Pabo-studenten kunnen helpen om hun Wiscat toets te halen. Dat doe ik met veel plezier en resultaat bij de studenten.

  Lees meer over mij

  Benieuwd hoe zo’n bijles of training Wiscat online gaat? Neem gerust contact met mij op. Dan plannen we een afspraak. De eerste keer nemen we wat extra tijd voor een kennismaking en bekijken we op welke onderdelen jij bijles wilt hebben. Samen gaan we voor het beste resultaat.

  Neem gerust contact met mij op.
  Je kunt mij bereiken via info@wiscatoefenen.nl of
  bel/app mij op 06- 372 895 65.

  Zonder bijles Wiscat oefenen?

  Dat kan ook. Zonder bijles kun je ook prima Wiscat oefenen. Ben je op zoek naar oefentoetsen Wiscat?

  Bestel nu het handige boek 'WISCAT oefentoetsen'.
  Daarin staan 5 complete oefentoetsen met elk 55 vragen. Zo oefen je alle onderdelen van de Wiscat toets.
  Je kunt oefenen op drie moeilijkheidsniveaus, aangegeven met sterren. Zo zie je op welk niveau jij presteert met Wiscat rekenen.

  Alle antwoorden met heldere uitleg staan achter in het boek.

  Ook kun je de unieke WISCAT-Check® doen. Dan zie je voor elke toets jouw scores. Zo ontdek je wat goed gaat en aan welk rekenonderdeel je nog verder moet werken.

  Als BONUS vind je in het boek handige rekenschema's, slimme stappenplannen voor sommen en oefentips.

  Ga Wiscat oefentoetsen maken. Dan ben je goed voorbereid.
  Zo haal je Wiscat!

  Bestel nu het boek 'WISCAT oefentoetsen' voor maar € 25,95.
  Ben je ook op zoek naar een Wiscat Theorie-en Werkboek?
  Met het 'WISCAT Theorie- en Werkboek' heb je twee boeken in één. Met alle THEORIE die je voor de Wiscat nodig hebt en 500 OEFENSOMMEN. Samen in 1 boek met meer dan 200 pagina’s!

  Je leert alle rekenonderdelen van de Wiscat stof kennen met heldere uitleg en voorbeeldsommen. Daarnaast kun je meer dan 500 sommen oefenen op drie moeilijkheidsniveaus, aangegeven met sterren. Zo oefen je op jouw niveau.

  Alle antwoorden staan in het boek met daarbij een heldere uitleg. Ook kun je per rekenonderdeel een Wiscat Mini-toets maken. Ontdek jouw score met de unieke WISCAT-CHECK®. Zo weet je of je dat rekenonderdeel van de Wiscat voldoende beheerst.

  Je leert slim en snel rekenen met de handige rekenschema's, slimme stappenplannen en tips voor het maken van Wiscat opgaven.

  Bestel nu het complete Wiscat Theorie- en Werkboek voor € 34,95.

  Of profiteer van de combi-deal