WISCAT Theorie-en Werkboek

Auteur: Julia Tappermann | Taal: Nederlands | |
Wiscat Theorie -en werkboek 2023 cover

Editie: 4, versie 2023
Bindwijze: ringband, wire-o-ringen


€ 34,95

 

Op Voorraad
Voor 23:00 uur besteld, overmorgen al oefenen. ZO HAAL JE WISCAT!

Wat kun je verwachten:
Meest complete WISCAT Theorie- en Werkboek van NL
Werkt makkelijk, door de handige ringband
Alle theorie en 500 oefensommen
Met alle antwoorden én uitgebreide uitleg
Met Mini-toets per rekenonderdeel

Nóg beter voorbereid?
Combineer dan het 'Wiscat Theorie- en Werkboek' met het 'Wiscat Oefentoetsen boek' en bespaar 15%! Check de Combideal


Auteur: Julia Tappermann
Uitgever: Wiscatoefenen.nl
Nederlands | Ringband | Druk: 4 | 2023 | 184 pagina's

Productdetails

184 pagina's
WISCAT theorie die je ECHT nodig hebt
500 Oefensommen
Alle antwoorden met heldere uitleg
Met Wiscat Mini-toetsen
Doe de unieke WISCAT-Check® en ontdek jouw score
Tips, handige rekenschema's en stappenplannen


Inkijkexemplaar

Productbeschrijving

Met het 'WISCAT Theorie- en Werkboek' heb je twee boeken in één. Je kunt direct aan de slag!
Met alle THEORIE die je voor de Wiscat nodig hebt en 500 OEFENSOMMEN. Samen in 1 boek met meer dan 180 pagina’s! Zo is dit het meest complete Wiscat boek van Nederland! En ga je je perfect voorbereiden op de Wiscat toets.

THEORIE:
Leer eerst alle rekenregels. De theorie die je echt nodig hebt voor de Wiscat wordt stap-voor-stap uitgelegd. De voorbeeldsommen maken het extra duidelijk.
OEFENSOMMEN:
Ga oefenen met meer dan 500 sommen op drie moeilijkheidsniveaus, aangegeven met sterren. Zo oefen je op jouw niveau. Alle antwoorden staan in het boek met daarbij heldere uitleg. Zo leer je van de antwoord-uitleg op alle rekenonderdelen van de Wiscat.
MINI-TOETS:
Per onderdeel kun je een Wiscat Mini-toets doen. Dat is uniek! Je ziet direct jouw score met de unieke WISCAT-CHECK®. Zo weet je of je dat rekenonderdeel van de Wiscat voldoende beheerst. Leer ook hier van de antwoord-uitleg. Daarbij krijg je advies en tips om je Wiscat score te verbeteren.
OOK HANDIG:
Tot slot vind je in het boek handige rekenschema's, slimme stappenplannen en tips. Zo leer je slim en handig rekenen voor de Wiscat!

VOOR WIE?
Het boek 'WISCAT Theorie- en Werkboek' is speciaal ontwikkeld voor PABO-studenten, die de Wiscat rekentoets moeten halen. Door het leren van de Wiscat stof en het maken van de oefensommen, bereid je jezelf perfect voor op de WISCAT-toets van Cito.

WAT BIEDT DIT THEORIE- EN WERKBOEK JOU?
In dit boek vind je alle Theorie van de Wiscat die je nodig hebt. De Wiscat stof wordt helder uitgelegd en met voorbeeldsommen toegelicht. Alle rekenonderdelen van de Wiscat komen aan bod, zoals je ze krijgt op de echte Wiscat toets:
decimalen
procenten
breuken
basisvaardigheden (plus, min, keer, delen, kwadraten, wortels)
verhoudingen
meten en meetkunde
hoofdrekenen
formules en grafieken
kansberekening

In het boek kun je per rekenonderdeel losse oefensommen maken. Deze sommen zijn op drie niveaus. Dit zijn 1, 2 en 3-ster sommen. Alle antwoorden met uitgebreide uitleg vind je in het boek.
Daarnaast zijn er 9 Wiscat Mini-toetsen. Per rekenonderdeel kun je een Mini-toets oefenen met 20 vragen. Vervolgens ontdek je met de WISCAT-Check® wat jouw score is. Zo weet je of je alle rekenvaardigheden per onderdeel voldoende beheerst. Ook alle antwoorden met uitleg van de Mini-toetsen staan in het boek. Daar kun je veel van leren.
In dit boek vind je meer dan 500 Wiscat sommen om te oefenen. Dit zijn losse oefensommen en sommen uit de Wiscat Mini-toetsen.

Theorie met voorbeeldsommen + Oefensommen + Antwoorden met uitleg + Wiscat Mini-toetsen = Het meest complete WISCAT boek van Nederland!
De inhoud sluit perfect aan bij de echte Pabo Cito-toets.

OOK ANTWOORDEN EN UITWERKINGEN?
Jazeker. Alle antwoorden van de losse oefensommen en de Mini-toetsen worden helder en stap-voor-stap uitgelegd. Zo leer je direct hoe je de sommen oplost.ZO HAAL JE WISCAT!

VERDER OEFENEN?
Bij het maken van Wiscat oefentoetsen, weet je pas écht hoe je ervoor staat! In het boek 'WISCAT Oefentoetsen' kun je 5 complete oefentoetsen maken met elk 55 vragen. Net als op de echte Wiscat. Zo ben je goed voorbereid op de Cito Wiscat toets. Dit boek kost normaal € 25,95.

Bestel het Wiscat Theorie-en Werkboek (€ 34,95) SAMEN met het Wiscat Oefentoetsen boek (€ 25,95) en profiteer van 15% korting.
Normaal samen voor € 60,90. Nu slechts € 51,50.

Bekijk de Combi-deal


Reviews

Heldere uitleg en super veel oefenen
Suze | 17 oktober 2022

Ik raad dit product aan

+ eindelijk een boek met theorie en heel veel oefensommen samen

+ de uitleg bij de antwoorden is heel leerzaam

+ inhoud sluit perfect aan op de Wiscat toets

Ik heb eerst de theorie goed geleerd en de voorbeeldsommen. Daarna ben ik alle oefensommen gaan maken. Heel fijn dat de antwoorden en uitleg allemaal in dit boek staan. Dit boek is super leerzaam, met de stap-voor-stap uitleg. Die Mini-toetsen zijn perfect; zo zag ik waar ik verder aan moest werken voor de Wiscat.