Over Wiscatoefenen.nl

Hallo! Natuurlijk maak ik graag persoonlijk kennis met je. Daarom vertel ik hier kort iets over mijzelf. En hoop je binnenkort online te ontmoeten. Ik geef Wiscat bijles en Wiscat training. Daarnaast heb ik het Wiscat Oefentoetsen boek en het Wiscat Theorie- en Werkboek bedacht en samengesteld.

Wie ik ben

Ik ben Julia Tappermann en woon in Soest.
Op de middelbare school heb ik VWO-examen gedaan met de vreemde talen en een economisch profiel. Daar ben ik cum laude geslaagd. Niet dat het leren mij komt aanwaaien. Goed plannen, de juiste leerstrategieën, inzet en veel oefenen hebben mij dat gebracht.

Ik studeer Bedrijfskunde aan de VU in Amsterdam. Verder heb ik voor Engels het Cambridge certificaat niveau C1 op zak.
Rekenen vond ik altijd een leuk vak op school. Ook in mijn studie Bedrijfskunde vind ik de vakken met cijfers boeiend.

Al drie jaar geef ik bijles Wiscat aan Pabo-studenten. Inmiddels heb ik veel Pabo-studenten kunnen helpen om hun Wiscat toets te halen. Dat doe ik met veel plezier en resultaat bij de studenten. Gewoon online via WhatsApp of Zoom.
Ook geef ik Wiscat training aan kleine groepen Pabo studenten. Je kunt bij mij terecht als je hulp nodig hebt bij de rekentoets Wiscat.

Studenten en leerlingen omschrijven mij als een betrokken en enthousiast persoon. Ik werk planmatig en leg alles duidelijk en rustig uit. Ik leer je hoe je de reken leerstof kunt plannen, wat de juiste strategieën zijn en stem de Wiscat bijles af op jouw behoefte.
Ook jou help ik graag met bijles Wiscat ter voorbereiding op de toets.

Wiscat Training of Bijles Wiscat

Heb jij binnenkort de Wiscat-toets en kun je wel wat hulp gebruiken?

Ik geef Wiscat trainingen en bijles Wiscat op alle onderdelen, zoals meetkunde, kansberekening of hoofdrekenen.
Samen kijken we naar jouw leerdoel, en wat jij moeilijk vindt aan de PABO- toets. Zo leer je alle theorie en oefenen we samen met sommen of een oefentoets.
Alles afgestemd op wat jij nodig hebt om de rekentoets te halen.
Ontdek de Wiscat training

Lees meer over Wiscat bijles

Bedenker Wiscat boeken

Door de bijlessen Wiscat, die ik geef, bleek dat er maar weinig oefenmateriaal beschikbaar is om voor de rekentoets te oefenen. Pabo-studenten gaven vaak aan meer te willen oefenen met oefentoetsen Wiscat.

Zo ontstond het idee om een boek samen te stellen met daarin 5 voorbeeld oefentoetsen. Met als BONUS handige rekenschema's, slimme stappenplannen voor sommen en oefentips.
Zo kun je ook zonder bijles voldoende oefentoetsen Wiscat maken!
Bekijk het boek 'WISCAT oefentoetsen'

Om de zelfstudie helemaal compleet te maken is er ook het ‘Wiscat Theorie- en Werkboek’.
Het is een 2-in-1 boek: THEORIE- en WERKBOEK . Met alle theorie die je moet weten voor de Wiscat en maar liefst 500 sommen om mee te oefenen.
Bekijk het ‘WISCAT Theorie- en Werkboek’

Training of bijles

Benieuwd hoe zo’n Wiscat training of bijles gaat?
Neem gerust contact met mij op.

Je kunt mij bereiken via info@wiscatoefenen.nl
of bel/app mij op 06- 372 895 65.
Je kunt ook gebruik maken van het contactformulier.Lees ook de algemene voorwaarden, met informatie over privacy, disclaimer en copyrights.