Over Wiscatoefenen.nl

Hallo! Natuurlijk maken wij graag persoonlijk kennis met je. Daarom vertellen wij hier kort iets over onszelf. En hopen je binnenkort online te ontmoeten. Wij geven Wiscat training en Wiscat bijles.

Daarnaast hebben wij het Wiscat Oefentoetsen boek, het Wiscat Theorie- en Werkboek en Top 50 Wiscat fouten boek bedacht en samengesteld. Ook voor het vervolg van de Wiscat, de LKT rekenen-wiskunde, hebben wij het Kennisbasis rekenen wiskunde Oefentoetsen boek samengesteld. Speciaal voor de Pabo.

De Wiscat- EXPERTS voor training en bijles

Julia:
Ik ben bijna afgestudeerd aan de VU in Amsterdam. Rekenen vond ik altijd een leuk vak op school. Ook in mijn studie Bedrijfskunde vind ik de vakken met cijfers boeiend. Niet dat het leren mij komt aanwaaien. Goed plannen, de juiste leerstrategieën, inzet en veel oefenen hebben mij dat gebracht.

Al vier jaar geef ik Wiscat trainingen en bijlessen aan Pabo-studenten. Inmiddels heb ik veel studenten kunnen helpen om hun Wiscat toets te halen. Dat doe ik met veel plezier en resultaat bij de studenten. Gewoon online via WhatsApp of Zoom.

Pabo-studenten omschrijven mij als een betrokken en enthousiast persoon. Ik werk planmatig en leg alles duidelijk en rustig uit. Zo leer je hoe je de reken leerstof kunt plannen, wat de juiste strategieën zijn en stem de Wiscat bijles af op jouw behoefte.

 

Barbara:

Als medeauteur van de Wiscat boeken ken ik de Wiscat stof door-en-door. Ik kan je leren HOE je moet leren voor de Wiscat. De Wiscat training geef ik aan kleine groepen van 3-4 personen. Dan leg ik alle theorie helder uit die je voor de Wiscat nodig hebt. Op een gestructureerde manier laat ik je zien hoe je die lastige Wiscat sommen kunt tackelen. Ik ben betrokken, werk planmatig en je krijgt persoonlijke aandacht.

Al heel veel Pabo-studenten zijn door het volgen van de Wiscat training geslaagd. Dat ik daar een bijdrage aan heb mogen leveren, vind ik een fijn idee! Zo helpen wij mee met het terugdringen van het lerarentekort. Ik zie het als een compliment als een student zegt ”nu snap ik het wel!”
Tot binnenkort!

Wiscat Training of Bijles Wiscat

Heb jij binnenkort de Wiscat-toets en kun je wel wat hulp gebruiken?

Ik geef Wiscat trainingen en bijles Wiscat op alle onderdelen, zoals meetkunde, kansberekening of hoofdrekenen.
Samen kijken we naar jouw leerdoel, en wat jij moeilijk vindt aan de PABO- toets. Zo leer je alle theorie en oefenen we samen met sommen of een oefentoets.
Alles afgestemd op wat jij nodig hebt om de rekentoets te halen.

Ontdek de Wiscat training of lees meer over Wiscat bijles

Bedenker Wiscat boeken

Door de bijlessen Wiscat, die ik geef, bleek dat er maar weinig oefenmateriaal beschikbaar is om voor de rekentoets te oefenen. Pabo-studenten gaven vaak aan meer te willen oefenen met oefentoetsen Wiscat.

Zo ontstond het idee om een boek samen te stellen met daarin 5 voorbeeld oefentoetsen. Met als BONUS handige rekenschema's, slimme stappenplannen voor sommen en oefentips.
Zo kun je ook zonder bijles voldoende oefentoetsen Wiscat maken!

Bekijk het boek 'WISCAT oefentoetsen'

Om de zelfstudie helemaal compleet te maken is er ook het ‘Wiscat Theorie- en Werkboek’.
Het is een 2-in-1 boek: THEORIE- en WERKBOEK . Met alle theorie die je moet weten voor de Wiscat en maar liefst 500 sommen om mee te oefenen.

Bekijk het ‘WISCAT Theorie- en Werkboek’

In het derde of vierde jaar van de PABO krijg je de Landelijke Kennis Toets rekenen-wiskunde. Ook daarvoor heb ik een Oefentoetsen boek gemaakt met 5 oefentoetsen en veel extra's.

Bekijk het boek voor de LKT rekenen-wiskunde.

Training of bijles

Benieuwd hoe zo’n Wiscat training of bijles gaat?
Neem gerust contact met mij op.

Je kunt mij bereiken via info@wiscatoefenen.nl
of bel/app mij op 06- 372 895 65.
Je kunt ook gebruik maken van het contactformulier.Lees ook de algemene voorwaarden, met informatie over privacy, disclaimer en copyrights.