Over Wiscatoefenen.nl

Hallo! Natuurlijk maken wij graag persoonlijk kennis met je. Daarom vertellen wij hier kort iets over onszelf. En hopen je binnenkort online of op locatie in Soest te ontmoeten.

Wij geven Wiscat training en Wiscat bijles.

Daarnaast hebben wij het Wiscat Oefentoetsen boek, het Wiscat Theorie- en Werkboek en Top 50 Wiscat fouten boek bedacht en samengesteld. Ook voor het vervolg van de Wiscat, de LKT rekenen-wiskunde, hebben wij het Kennisbasis rekenen wiskunde Oefentoetsen boek samengesteld. Speciaal voor de Pabo.

Ook zijn wij de bedenkers van Wiscat Academy®. De meest complete online leeromgeving voor de Wiscat.

De Wiscat- EXPERTS voor training en bijles

Julia:
Ik heb de studie Bedrijfskunde gedaan en ben afgestudeerd aan de VU in Amsterdam. Rekenen en wiskunde vond ik altijd een leuk vak op school en later in mijn studie vond ik de vakken met cijfers erg boeiend. Niet dat het leren mij komt aanwaaien. Goed plannen, de juiste leerstrategieën, inzet en veel oefenen hebben mij dat gebracht.

Al viif jaar geef ik Wiscat trainingen en bijlessen aan Pabo-studenten. Inmiddels heb ik veel studenten kunnen helpen om hun Wiscat toets te halen. Dat doe ik met veel plezier en resultaat bij de studenten. Dat geef ik op locatie in Soest en online.

Pabo-studenten omschrijven mij als een betrokken en enthousiast persoon. Ik werk planmatig en leg alles duidelijk en rustig uit. Zo leer je hoe je de reken leerstof kunt plannen, wat de juiste strategieën zijn en stem de Wiscat bijles af op jouw behoefte.

 

Barbara:
Als co-auteur van de Wiscat boeken ken ik de Wiscat stof door-en-door. Ik kan je leren HOE je moet leren voor de Wiscat. De Wiscat training geef ik online aan kleine groepen en op locatie in Soest, samen met Julia. 

Op een heldere en rustige manier leg ik je graag alle theorie uit die je voor de Wiscat nodig hebt. Op een gestructureerde manier laat ik je zien hoe je die lastige Wiscat sommen kunt tackelen. Ik ben empathisch, werk planmatig en je krijgt veel persoonlijke aandacht.

Al heel veel Pabo-studenten zijn door het volgen van de Wiscat training geslaagd. Dat ik daar een bijdrage aan heb mogen leveren, vind ik een fijn idee! Zo helpen wij mee met het terugdringen van het lerarentekort. Ik zie het als een compliment als een student zegt ”nu snap ik het wel!” Tot binnenkort!

Wiscat Training of Bijles Wiscat

Heb jij binnenkort de Wiscat-toets en kun je wel wat hulp gebruiken?

Wij geven Wiscat training en bijles Wiscat op alle onderdelen, zoals meetkunde, kansberekening of hoofdrekenen.
Samen kijken we naar jouw leerdoel, en wat jij moeilijk vindt aan de PABO-toets. Zo leer je alle theorie en oefenen we samen met sommen of een oefentoets.
Alles afgestemd op wat jij nodig hebt om de rekentoets te halen.

Ontdek de Wiscat training of lees meer over Wiscat bijles

Sanaa
Sanaa
Ik heb een hele fijn training gehad. De boeken hebben mij enorm geholpen! Een daardoor een prachtige Wiscat score gehaald !
caitlin de haan
caitlin de haan
Ik heb de wiscat training gevolgd en ben super tevreden. Alle onderdelen worden behandeld en leggen het op een fijne manier uit. Dankzij de training heb ik de wiscat gehaald! Het is zeker aan te raden
Danique Visser
Danique Visser
Ik heb 3 weken voor mijn wiscat toets de training bij Julia en Barbara gevolgd. De dag was heel fijn ingedeeld. Het leek een lange dag te worden die zo voorbij vloog. Elk onderdeel werd heel rustig en duidelijk verteld. Daarna een stuk zelfoefenen. Erg fijn! Ik zou de training zeker aanraden als jij wat zekerheid voor de wiscat wilt. Het heeft mij onwijs geholpen!
je Schaper
je Schaper
Ik heb meegedaan aan de Wiscat cursus op locatie. Ik heb deze dag als mega fijn ervaren. Alle hoofdstukken die voorbij kunnen komen op de toets worden behandeld volgens een vaste en fijne structuur. Zeker aan te raden!
Noa Pijl
Noa Pijl
Ik heb een training gevolgd en heb er echt veel aan gehad. Mede dankzij de training heb ik mijn wiscat ook gehaald!
Bindi Verheggen
Bindi Verheggen
De Wiscat bijles was uitstekend! Julia is deskundige in het vakgebied wiskunde. Het oefenmateriaal was zeer nuttig. Absoluut een aanrader voor Wiscat-voorbereiding!
Nicole van Hees
Nicole van Hees
Ik heb de boeken bij jullie gekocht en ik vond het een super fijne uitleg. Heel vaak had ik zoiets van owww zit dat zo, nu snap ik het. Ook heb ik de online cursus gevolgd en afgelopen vrijdag de wiscat toets gedaan en ik heb het gehaald. Super blij!!! Dankjewel Julia en Barbara voor jullie hulp.
B. A.
B. A.
Duidelijke uitleg! Handige oefenmaterialen! Een aanrader! Bedankt Julia! Eindelijk van de wiscat verlost..
Isa M
Isa M
Ik heb een aantal keer bijles gehad van Julia, en dit was ontzettend fijn. De bijles werd afgestemd op waar ik aan wilde werken en dit zorgde ervoor dat ik er ook echt wat aan had! De oefenboeken waren ook ontzettend helpend. Hierdoor heb ik de Wiscat de derde keer eindelijk kunnen halen!! Mijn score was 98, na het gebruik van de boeken en het volgen van de bijles was dit 131!
Samantha de Vos
Samantha de Vos
Wat werden wij met een warm welkom ontvangen! Het is een fijne en goed verzorgde training. De oefenboeken met theorie werken erg fijn! Het heeft mij van een 113 score naar een 127 score gebracht. Wat een opluchting!

Bedenkers Wiscat boeken

Door de bijlessen Wiscat, die wij geven, bleek dat er maar weinig oefenmateriaal beschikbaar is om voor de rekentoets te oefenen. Pabo-studenten gaven vaak aan meer te willen oefenen met oefentoetsen Wiscat.

Zo ontstond het idee om een boek samen te stellen met daarin 5 voorbeeld oefentoetsen. Met als BONUS handige rekenschema's, slimme stappenplannen voor sommen en oefentips.
Zo kun je ook zonder bijles voldoende oefentoetsen Wiscat maken!

Bekijk het boek 'WISCAT oefentoetsen'

Om de zelfstudie helemaal compleet te maken is er ook het ‘Wiscat Theorie- en Werkboek’.
Het is een 2-in-1 boek: THEORIE- en WERKBOEK . Met alle theorie die je moet weten voor de Wiscat en maar liefst 500 sommen om mee te oefenen.

Bekijk het ‘WISCAT Theorie- en Werkboek’

In het derde of vierde jaar van de PABO krijg je de Landelijke Kennis Toets rekenen-wiskunde. Ook daarvoor hebben wij een Oefentoetsen boek gemaakt met 5 oefentoetsen en veel extra's.

Bekijk het boek voor de LKT rekenen-wiskunde.

Training of bijles

Benieuwd hoe zo’n Wiscat training of bijles gaat?
Neem gerust contact met mij op.

Je kunt mij bereiken via info@wiscatoefenen.nl
of bel/app mij op 06- 372 895 65.
Je kunt ook gebruik maken van het contactformulier.Lees ook de algemene voorwaarden, met informatie over privacy, disclaimer en copyrights.